22. januar 2019 Asia Akerbrygge

RESTAURANT ASIA PÅ AKER BRYGGE ER ÅPEN👏🏻

HELLO FRIENDS of ASIA!

Vi er så glade for at vi kan åpne dørene igjen for alle våre gjester!

Trygg åpning:
Vi har i samarbeid med smittevernslege fra Stamina helse og etter forskrifter fra næringsetaten tilrettelagt for at vi kan holde avstand til hverandre, men samtidig tilby dere muligheten til et fantastisk restaurantbesøk!

For å sørge for en trygg opplevelse for dere og en trygg arbeidsplass for våre ansatte, har vi gjort noen endringer på hvordan serveringen vil være hos oss fremover. Alle våre ledere og ansatte har fått opplæring i smittevern. Møbleringen og serveringen er designet for at det skal være avstand mellom gjester og personal. Vi ber om at dere hjelper oss med å følge våre retningslinjer når dere er på Asia.

Take Away:
Vi fortsetter med vår veldig populære take away! Menyen utvides stadig og er hele tiden tilgjengelig i VIPPS. Gå inn på «send penger», skriv 109810, og VIPPS, så har du vår take away meny!

For faste lunsjavtaler, levering til kontorer i nærheten eller forhåndsbestillinger kontakt oss gjerne på: pernille@asiaakerbrygge.no