22. januar 2019 Asia Akerbrygge

RESTAURANT ASIA PÅ AKER BRYGGE STENGER MIDLERTIDIG

VIL FORTSETTE MED TAKE AWAY INNTIL VIDERE

12.03.2020, Oslo

Restaurant ASIA på Aker Brygge har besluttet å stenge restauranten for gjester i dag torsdag 12.03.2020. Beslutningen tas som et tiltak for å forebygge ytterligere smitte i Norge. Restauranten vil derfor fortsette å opprettholde tilbud med take-away i tiden fremover. 

Vi har fulgt nøye med på rådene fra myndighetene. Gitt størrelsen på vår restaurant og den økende smittefaren i Norge, ønsker vi å være ansvarlige, ta forebyggende tiltak og bidra til den norske dugnaden ved å stenge vår møteplass som kan utveksle smitte. Vi ser derfor på dette som et nødvendig tiltak for å ta hensyn til både våre ansatte og gjester, sier Linnea Gustafsson, daglig leder ved ASIA.

Restauranten ligger på attraktive Aker Brygge i Oslo, og er med sine 600 sitteplasser er restauranten en av de største i Oslo. Selv om restauranten er stengt for gjester ønsker ASIA å opprettholde et tilbud til sine kunder i tiden fremover.

Vi ser at mange etterspør take-away for å fortsatt kunne spise god mat, men i sitt eget hjem. Vi ønsker å fortsette å tilby våre gjester dette i en periode fremover så langt det lar seg gjøre. Det er klart et dramatisk tiltak for oss å stenge ned største delen av vår drift, men etter våre vurderinger er dette en ansvarlig og proaktiv handling for at man skal bidra til å unngå spredning av viruset sier Gustafsson.

Oslo kommune har innført strengere krav til møteplasser som vi regner med alle i bransjen vil følge. Vi håper det parallelt kommer ordninger for de mange tusen ansatte dette går utover avslutter Gustafsson.