Gin-makers dinner | 6. nov.

28. oktober 2020 Asia Akerbrygge

Gin-makers dinner | 6. nov.

Velkommen til Gin-makers dinner!

Sammen med Nine Sisters inviterer vi til treretters middag. Vi har komponert en meny av retter og Gin-cocktails som fremhever det beste i hverandre.

Tid: 6. november | kl. 18.00
Sted: ASIA Aker Brygge | Stranden 1, 0250 Oslo
Pris: 985,- pr pers | Vegan option: 935,- pr pers

Nine Sisters
Let it Be Gin fra Nine Sisters er en håndlaget, økologisk Gin utviklet på Feddie Ocean Destillery på Fedje, en øy like utenfor Bergen. Ginen ble lansert i September og er allerede en stor salgssuksess over hele landet.

Destillering av Gin er både en kunst og en vitenskap. Det krever erfaring, kreativitet og en finjustert nese. Therese Storebø Østervold, eller Tessa, fra Nine Sisters har selv utviklet ginen og vil komme og fortelle om prosessen rundt dette. Tessa har vært en av verdens beste bartendere, og vil komponere noen spennende drinker fra sin Gin denne kvelden.

Vi gleder oss til å dele en annerledes smaksopplevelse med deg.
Her er kveldens meny.

Meld deg på! Trykk på Book bord og velg 6. november.

Velkommen!

Smittevern
Vi tar smittevern svært alvorlig og følger alle råd slik at du får en trygg opplevelse. Tiltakene er tross alt en liten pris å betale for store opplevelser. Vi har fokus på trygghet for både ansatte og gjester.