NYHET - Dinner-Kits

19. februar 2021
Posted in hva skjer
19. februar 2021 Asia Akerbrygge

NYHET – Asia Dinner-Kits!

Nå leverer vi restaurantopplevelsen rett hjem til ditt kjøkken. Gjennom hjemleveringstjenesten Amoi.no kan du bestille våre superdigge Dinner-kits hjem til deg. Kitene består av nesten helt ferdige retter som du varmer opp på dit eget kjøkken. Du får derfor et rykende ferskt resultat. Det er super enkelt og smaker fantastisk. Imponere kjæresten, venner eller familien med nydelig middag!

Kitene du kan velge mellom er Bao Buns, Asias klassiker Taquitos eller din favoritt Curry. På Amoi kan du også bestille alkoholfrie drikker som passer godt med de asiatiske smakene. Ønsker du en perfekt avslutning på måltidet kan vi anbefale vår dessert – Asia Tira-Miso.

Spice life up, med Asia!