Gjenbrukbar emballasje

16. juni 2021
Posted in hva skjer
16. juni 2021 Asia Akerbrygge

Gjenbrukbar take away-emballasje

Vi på Asia jobber stadig med å bli en så bærekraftig bedrift som mulig. I 2019 ble vi miljøfyrtårnsertifisert. Nå har vi sagt ja til å være med på et spennende pilotprosjekt sammen med Evig sirkel, nemlig gjenbrukbar emballasje. Bli med å gjøre take-away litt grønnere ved å kjøpe ditt neste måltid i bærekraftig gjenbruksemballasje – Take away, without throw away!

Prosjektet er et samarbeid med Oslo Kommune, Bymiljøetaten, GRIN og Wolt. Vi ønsker å utforske og teste hvordan gjenbruksemballasje kan være med på å redusere vår bruk av engangsemballasje. Vi hører gjerne om dine opplevelse med tjenesten, har du spørsmål eller tilbakemeldinger send de til Pernille@asiaakerbrygge.no.

Slik fungerer det

Du bestiller rettene du ønsker via våre nettsider eller ved å ringe oss på +47 23 11 54 60. Sjekk utvalget her.

Emballasjen koster kr 50 å leie, dette er lagt på i prisen. Disse pengene får du igjen på to måter:

  • Ved å pante boksen i panteautomaten utenfor ASIA. Der scanner du en QR-kode og får penger inn på kontoen din igjen.
  • Returnere emballasjen på ASIA neste gang du skal ha take-away eller skal spise i restauranten. Da trekkes kr 50 per boks fra din regning.