BBQ-kit – Our summer food flirt

21. juni 2021
Posted in hva skjer
21. juni 2021 Asia Akerbrygge

BBQ-kit – Our summer food flirt

Det er mye digg å lage på grillen! Vi har samlet noen produkter som passer perfekt nå i sommer. Freshe taquitos, saftige kjøttstykker og frisk salat. Imponer venner og familie med asiatiske godbiter. Superenkelt og superdigg!

Du kan bestille kitet ved å trykke på knappen under eller kontakte oss på mail; booking@asiaakerbrygge.no eller tlf.; 23115460. Husk at du må bestille kitet senest dagen før du ønsker å få det.

Ønsker du å bestille kitet helt hjem kan du bestille fra Amoi.

Meny

Forretter
Padrons
Kingfish ceviche med Leche de tigre
ASIA Taquitos; Laks- & tunfsktartar og avocadomousse

Hovedrett
Teriyaki marinert økologisk kyllinglår fra Hovelsrud gård
Hoi sin marinert tynnribbe & agurkrelish
Mango-& nuddelsalat m/thaivinaigrette

Pris kr 470 pr pers, min 2 pers.

Fremgangsmåte

 • Padron:
  Disse griller du på høy varme på grillen, et par minutter på hver side. Resten av sausen kan du helle i en skål, så legger du de ferdig-grillede padronsene oppi sausen og drysser litt salt på toppen.

 

 • Kingfish Ceviche med Leche de tigre aji frescha:
  Finn en bolle som du legger fisken oppi. Ta en god klype salt og skvis limen over fisken. Bland godt med en skje og miks inn sausen. La dette stå i ca. 15 minutter i kjøleskap. Når fisken er klar anretter du det på en tallerken: legg fiskebitene utover, hell sausen over, dander med syltet chili, rødløk og blomster.

 

 • Taquitos med laks & tunfisktartar, avocadomousse og koriander aioli:
  Fyll skjellene med avocadmousse nederst, så en raus porsjon laks- & tunfisktartar og korianderaioli på toppen. Pynt med spirer så det ser litt ekstra fancy ut. Bruk gjerne limen som støtte når du legger opp på tallerken, skvis noen dråper over når du skal spise.
 • Økologisk kyllinglår fra Hovelsrud gård:
  Låret er ferdig marinert og skal grilles i ca. 15-20 minutter. Grilles først på høy varme 2-3 minutter på hver side så du får en fin stekeskorpe. Deretter kan du legge det på indirekte varme ca 7-8 minutter på hver side. La det hvile 2-3 minutter før du kan skjære det opp i skiver for servering. Pass på at den ikke er rå, varmen på grillen kan variere. Dander med Teriyakisaus og sesamfrø på toppen.

 

 • Økologisk tynnribbe fra Heinrich Jung:
  Disse er langtidsbraisert på forhånd, så trenger kun en rask runde på grillen for å varme de og få en deilig stekeskorpe. Ca. 2 minutter på høy varme på hver side. Marinaden det ligger i er en kjempedeilig saus, så hell den over i en skål og server ved siden av. Dander med agurkrelish på toppen.

 

 • Mango- & nuddelsalat med thai-vinaigrette:
  Rist dressingen så den blander seg godt i boksen. Smak gjerne på dressingen på forhånd, synes du den er for spicy trenger du ikke bruk hele boksen. Hell over ønsket mengde og bland salaten.