Skal du arrangere selskap?

1. september 2021
Posted in hva skjer
1. september 2021 Asia Akerbrygge

Skal du arrangere selskap?

Sommerfest, babyshower, afterwork eller bryllup. Vi har rom for det meste. Våre Chambre Separee er perfekt for både større og mindre selskap for opp til 80 gjester. For større selskaper kan vi også holde av hele vår andre etasje hvor det er plass til opp til 200 personer for en kulinarisk opplevelse*. Vi skreddersyr løsninger til deres selskap og hjelper til med å finne den perfekte rammen rundt deres arrangement.

Våre luftige lokaler ligger sentralt på Aker Brygge og har utsikt utover havet og festningen. Ønsker du en annen lokasjon, men har fortsatt lyst på den digge maten vår i selskapet ditt? Fortvil ikke! Vi tilbyr catering.

*Kapasiteten reduseres dersom man må ha 1 m avstand.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe med deres neste arrangement på:
Tlf: 23 11 54 60
Mail: booking@asiaakerbrygge.no